Hyvää Oloa ja Elämän viisautta   Riitta Knuuti © 2020

Tasapainoon ja Hyvään Oloon

Itsensä tasapainottaminen:

Henkisen kasvun tarkoituksena  on itsensä tasapainottaminen. Mieli, keho ja henki ovat yksi kokonaisuus, jossa epätasapaino yhdessä osassa vaikuttaa muihin osiin. Kaikki kehon sairaudet ovat mielen sairauksia lukuun ottamatta ennen inkarnaatiota ohjelmoituja oireita.

Kuten meille on annettu ymmärtää, niin sairaudet eivät todellakaan ole rangaistuksia, eikä ihmisen terveydentilasta voida vetää, suoraa yhteyttä hänen henkisen kehityksen tasoonsa. Sielu on voinut ennen inkarnoitumistaan ohjelmoida itselleen jonkin sairauden puhkeamisen, juuri kriittisessä elämänvaiheessa, mikä auttaa häntä kulkemaan positiivisella polullansa eteenpäin. Näinkin voidaan todeta, että korkealle kehittyneet negatiivisen polun kulkijat, ohjelmoivat itsensä syntymään huipputerveisiin kehoihin, koska he eivät siedä heikkoutta ja toisten armoilla oloa, eikä sairaus toimi heille katalyyttina polarisoitumiseen. 

Itsensä tasapainottaminen on ilon, onnellisuuden ja inspiraation palauttamista mukaan elämään, mikä nostaa värähtelytaajuutta. Tehokas keino tarkastella mieli/keho/henki-kokonaisuutta on tutustua energiakehon ja chakrajärjestelmän toimintaan. Pystyäkseen siirtymään kolmannesta ulottuvuudesta neljänteen, on entiteetin chakrajärjestelmän oltava minimitason tasapainotilassa. Sinällään chakrojen tasapainottamiseksi ei tarvitse edes tietää, että ne ovat olemassa, mutta niiden toiminnan ymmärtäminen on kuitenkin käyttökelpoinen työkalu, jolla henkistä kehitystä voidaan jokaisen elämänpolulla edesauttaa.