Tilaa tästä Lyhytkurssi  

Riitta Knuuti © 2020

Kirjoita kurssin numero ja nimi. Voit kerto lyhyesti itsestäsi, mahdollisista muista käymistäsi kursseista tms.

Yhtystietosi

riitta.tara@gmail.com

( Kursseja myös kaukovirityksinä ja kursseihin liittyvä manuaali lähetetään sinulle postitse tai sähköpostilla TIEDUSTELE)

1. Usui Reiki I - II ja Master

Reiki 1 käsillä hoitaminen ja itsehoito                         
Reiki 2 kaukohoito                                                 
Reiki 3 opettajavalmius ja henkilökohtainen kasvu    

2. Blue Moon Isis

Isis energialla on monia energeettisia aspekteja ja frekvensseja.

3. Keijukaismaailman Reiki

parantamiseen,parantamiseen luonnonympäristön avulla ja yhdistää luonnonhenget ja keijukaiset.

Tasot 1:  2:  3:

4. Keijuvalon Sädeavain  "Ihmiset ottavat asiat liian vakavasti! "

Keijukaiset haluavat meidän tietävän, että monien sairauksien, tautien* ja onnettoman olon lähde on yksinkertaisesti tämä: "Ihmiset ottavat asiat liian vakavasti!"

5. Violettireiki

Auttaa unottemuuteen ja krooniseen väsymykseen. Kivun vähenemiseen. Kilpirauhasen ja kolmannen silmän puhdistus. Kehon nesteiden tasapainotus. Avaa Jumalalliselle opetukselle/korkeamalle minälle/omalle elämänsuunnitelmalle.

6. Turkoosi liekki

 Turkoosi säde on kanavoitu menetelmä, jonka enkeli Amai antoi meille.

7. Akvamariini säde

Akvamariini on tunteita hoitava säde, joka yhdistää delfiinien myötätuntoiseen rauhan energiaan.

Se palauttaa tasapainon ja harmonian hyvin nopeasti ja sopii kaikille lempeän virtauksensa ansiosta.

8. Sydän ja sielu Reiki

Avaa tukoksia, jotka estävät sinua olemasta yhteydessä sydämeesi ja sieluusi.
Tason 1 viritys- menneisyyden käsittely     

Tason 2 viritys-anteeksianto                     

Tason 3 viritys-Master/Opettaja

9. Sisäisen Voiman Reiki

Rakkaus, Ilo ja Voima

Se auttaa vapautumaan peloista ja tarjoaa uutta inspiraatiota elämän ongelmien ratkaisuun. Energia on erityisesti avuksi niille, jotka tuntevat itsensä yksinäisiksi ja jotka pelkäävät etteivät selviä yksin. Sisäisen Voiman Reiki vaikuttaa pääasiassa kolmanteen chakraan, joka on henkilökohtaisen voimamme keskus. Kolmannen chakran alue vastaa rajojen vetämisestä ja kyvystä sanoa ei.

10. Kuan Yin viritykset 1-7

Kuan Yin on myötätunnon ja armon äiti. KuanYin liitetään maahan, hedelmällisyyteen, synnytykseen ja kehittyneeseen parantamiseen. Hän on äiti Marian itäinen vastine ja työskentelee feminiinisen enrgian tasapainottamiseksi. Viritysten kautta saat syvän yhteyden Kuan Yinin myötätuntoiseen  sydämeen.

 

11. Excalibur Reiki

Voit poistaa ja puhdistaa sisällesi kertynyttä vihaa ja muuntaa sen parantavaksi voimakseksi.

12. Universaalit Säteet

Universaalit säteet ovat seitsemän vihkimyksen sarja,joka vastaa chakrajärjestelmää. Ylösnousseet mestarit välittävät säteet maahan ja toimivat korkeamman opetuksen vartijoina. Nämä säteet eivät ole uskontojärjestelmä eivätkä Reikin kaltainen parannusjärjestelmä. Vaikka käytämme chakroja ja auraa, kyseessä ei ole chakra -tai auraterapia. Sen sijaan säteet palvelevat muuntavana sarjana, jonka läpikäyminen inspiroi. henkistä polkua

13. Vaurauden voimistamisen valo

Vaurauden voimistamisen valo yhdistää ja asettaa sinut tasapainoon Vaurauden sekä Hengen energioiden ja värähtelyjen kanssa. Sinut yhdistetään myös Arkkienkeli Mikaeliin, joka auttaa sinua selkiinnyttämään ja vapauttamaan kielteisiä, rahaan liittyviä ajatusmalleja. Tämä on hyvin voimakas viritys, joka auttaa puhdistamaan ja poistamaan tukoksia rahavirrastasi ja myös auttaa sinua vetämään luoksesi enemmän rahaa ja mahdollisuuksia. Kun energiakenttäsi värähtelee hyvinvoinnin ja vaurauden kanssa tasapainossa, tulet vauraammaksi ja hyvinvoivaksi.

14. Vapautumisen ja syvän puhdistumisen Reiki 

Tämä on järjestelmä, joka auttaa puhdistamaan tämän elämän ja menneiden elämien ongelmia, jotka voivat estää sinua siirtymästä eteenpäin henkisellä polullasi. Lapsena saamamme ehdollistuminen ei aina toimi omaksi parhaaksemme ja paljon siitä,mitä opimme, siirtyy alitajuiseen mieleemme. Nämä negatiiviset ajatusmallit vaikuttavat ajatteluumme ja voivat saada meitä tekemään virheellisille kuvitelmille perustuvia päätöksiä. Jotta voit menestyä elämässä, sinun tulee vapauttaa nämä väärät ja negatiiviset ajatusmallit. Tämä reikijärjestelmä auttaa vapauttamaan asioita, jotka eivät ole korkeimmaksi parhaaksesi tässä hetkessä ja katkaisee ne tunnesiteet, joita voi olla näihin negatiivisiin ajatusmalleihin.

15. Kristallireiki Master Vihkimys   

Kristallireikin Master-vihkimykset voimistavat kaikkien energiahoitomuotojesi voimaa. Kun olet saanut vihkimyksen Kristallireiki Masteriksi, saat siitä todistuksen. Kun sitoudut vastaanottamaan Kristallireiki Master-vihkimyksen, koet elämää muuttavan kokemuksen - kuten kaikki Kristallireiki Masterit, jotka ovat vasta saaneet vihkimyksensä voivat todistaa.  Olet osana kaikkeutta ja tunnet yhteyden luontoon, eläimiin, esineisiin ja aistisi heräävät.

16. Karuna Reiki   ( Opetus henkilökohtainen)

Karuna tarkoittaa myötätuntoa ja myötäelämistä. Karuna-Reikillä voi auttaa kehoaan ja energiajärjestelmiään seuraavasti: Puhdistumaan monenlaisista tunnetukoksista ja riippuvuuksista  -  Puhdistamaan ajatusprosesessejaan  -  Saavuttamaan päämääriä -  Lisäämään luovuutta -  Avautumaan oman sydämensä kauneudelle ja viisaudelle -  Suunnitelmalle

17. Arkkienkeli Reiki Lapsille

Arkkienkelilinkit lapsille on energiavirityksen muoto, joka sallii aikuisten virittää lapset taivaallisiin värähtelyihin hyvin erityisellä energia taajuudella, joka vastaa lasten valo-olennon energiavärätelyjä. Energiat sopivat myös aikuisten sisäisen lapsen hoitoon erittäin hyvin. Arkkienkeli Mikael suojelee lapsia alemmilta energioilta ja pitää energiakentän puhtaana. Ariel antaa sisäistä vahvuutta ja tahdon voimaa. Ongelmia joihin energiat voivat auttaa:  syntymätrauma, avuttomuuden tunne, yksinäisyys, yliherkkyys, pimeyden pelko, isään liittyvä pelko,  äitiin liittyvä pelko, oppimisongelmat ja moniin muihin asioihin voi kokeilla.

18. Mahatma Energia

Tässä kurssissa saamme Uutta Mahatma Energiaa maaplaneetalle. Ihmiskunnan  on aika alkaa työskentelemään uusien tehokkaiden energioiden kanssa. Maan energioden  ollessa korkeatasoista, niin sitäkorkeampitasoisempaa, ovat maahan virtaavat energiat. Mahtama Energiat ovat yhteydessä seuraaviin korkeatasoisiin enegioihin: Kristalli-, Kuparikristalli-,Hopeakristalli-, Kultakristalli-, Uusi violettituli-, Timantti- , Tähti- ja Sateenkaarienergioihin. Käymme yksitellen kaikki energiatasot läpi, harjoitellen energiavirtauksia ja koemme niiden eri tasot. Puhdistuminen tapahtuu DNA- ja solutasolla.  Energiat puhdistavat niin syvältä, että kokonaisvaltainen käsittely ja aktivoinnit jatkuvat viikkoja ja jopa kuukausia. 

 

19. Arkkienkeli Hanielin Sisäisen Kauneuden Viritys

Hanielin energiat ja auttaa tuomaan kauneuden, rakkauden ja rauhan elämääsi auttamalla ja vahvistamaan sisäistä valoasi.

 

20. Korkeampi Puhdistava Säde 

Korkeampi Puhdistava Säde-energia on mahtavan Violetin Liekin korkeampi oktaavi. Se on hienompi, hienovaraisempi puhdistava energia, joka kumpuaa Sakraali Chakran alueelta Sielun Tasolta energia kentästä. Säde ja keskusta ovat mintun tai meriveden vaahdon vihreän värinen. Tämä säde on käyttökelpoinen kaikkiin mahdollisiin detoksikaatioihin eli myrkkyihin: Fyysisiin, Emotionaalisiin, Henkisiin sekä Hengellisiin. Sitä on käytetty menestyksekkäästi, ilman ja  veden saasteiden hajoittamiseen.

21. Sielun puhdistus ja Energisointi 5 dimensioon 

Tämä uusi puhdas energiapuhdistus tapahtuu Elämänkukka energialla ja syväpuhdistaa myös DNA tasoja. Lisää yhteyttä sieluun ja avaa portteja sisäisille tasoille. Tasapainottaa kaikkia energiatasoja. Lisää iloa ja avartaa sisäistä pyyteetöntä Rakkautta. Vedät puoleesi iloa ja valoa.

" Nauru pilkistää silmistäsi"

 Riitta Knuuti © 2020