Kokemuksia Riitan kursseilta

" Talvi 2006

Olin suuten elämänvaikeuksien keskellä. Kuulin Riitan kurssista ystävättäreltäni.  Violettireiki kurssista sain apua kärsimyksen muuttamiseen iloksi ja vanhojen ikävien juttujen unohtamiseen.

Löysin vapauden ja ilon takaisin.  Elämä koettelee edellenkin, mutta minulla on hallussani työkaluja  ja niillä voin itse auttaa itseäni.

 

Kiitos Riitta sinulle "

 

Anna-Liisa  Tampereelta

_________________________________________________________

Toukokuussa 2009

" Sekhem kurssi"

Tämä kurssi oli varmasti se mullistavin kurssi millä olen koskaan olllut.

Suosittelen Sekhemiä jokaiselle. Yksinkertaista mutta totta. Opin ajattelemaan energian lähdettä ja että voin käyttää tätä jokapäiväisessä elämässäni.

Odotan uutta kurssia mahdollisemmin pian.

Vesku

________________________________________________________

 Syyskuu 2009

Riitta! 

En tiennytkään, että sinulla on täällä netissä omat sivut. Ihan vahingossa päädyin sivuillesi. Onpa kivat ja selkeät sivut. Ilo katsoa. Harmoniset.

 

Tapaamme sitten Helsingissä

Kaisa-Leena

 

Tapaamisiin

________________________________________________________

 Toukokuu 2010

Minä "Pieni tytöntylleröinen  (54v) =)  "ajattelen näin. Olen aina pieni tyttö joka hauaa oppia uutta ja olen erittäin utelias. Uteliaisuuteni johdatti minut Riitta sivuillesi. Mielenkiinotoinen Riitta, Hmmm... Täytyypä heti soittaa. No sinulle soitin ja niin sain lähettämiesi oppimateriaalien kautta ihanaa uutta ja mielenkiintoista. Minulla on monta reikiviritystä, mutta nuo kaukoohjaamasi "keijureiki" viritykset minulta siis kerrassaan puuttui. Jos haluatte hyvät ihmiset ILOA ja NAURUA elämänne, niin suosittelen todellakin Kejuvalon sädeavainta ja Keijukaismaailman reikiä.

Riitta kaimasi Iisalmesta

_________________________________________________________

Toukokuun 6. 2010

Hei!
Kiitoksia materiaaleista ja eilisestä "Runsausvihkimyksestä ". Se tuntui aika voimakkaalta. Sain tänään väliaikaista työtä eli heti auttoi elämässä:)

Terveisin Seija

 Odotan innolla keijuvihkimystä.
__________________________________________________________