Sydänchakran avaaminen

Rakas ystäväni,
 
Sydän on säteilevä tähti, kun katsotaan korkeammista ulottuvuuksista. Aarre, lahja ja ystävä ihmisille. Se on lahja omalta tietoisuudeltasi, se on lahja Jumalalta. Ole ylpeä sydämestäsi, ole ylpeä kaikista kauniista kokemuksista, mitä sydämesi on antanut sinulle. Avaudu nähdäksesi tämän, sillä vaikka näet tuskaa ympärilläsi, sydän näkee vain rakkautta. Anna sydämesi olla tämän maailman suodatin, sillä se merkitsee maailman tarkastelemista ilman mitään suodattimia. Sydän kertoo sinulle aina totuuden, se kertoo sinulle kaikki upeat asiat, joita tällä luomakunnalla on tarjottavana sinulle - ilman tuomitsemista, ilman hyvän ja huonon määrittelemistä ja ilman mitään nimikkeitä.
 
Sydänchakra on olemuksesi varsinainen henkinen keskus, se on "suppilo", mikä säteilee rinnastasi. Silloin kun tämä chakra avautuu, se tasapainottaa riitasointuiset energiat ympärilläsi, se muuntaa kaksinaisuuden ehdottomaksi rakkaudeksi. Tämä on sydänchakran tehtävä. Salli itsesi hyväksyä tämä maailma sellaisena, kuin se on, sillä näin avaat sydänchakrasi. Ole ylpeä rakkauden näkemisestä ympärilläsi, ole ylpeä rakkauden soturina olemisesta ja ole ylpeä itsesi rakastamisesta. Tee tämä ja henkinen keskuksesi kasvaa.
 
Anna sydämen kirjoittaa muistosi uudestaan rakkaudeksi. Anna sydämen muuntaa tuskasi ja satuttavat tunteesi. Avaudu noille haavoille ja pyydä sydäntä tuomaan ne kotiin. Salli sydämen kirjoittaa ne uudestaan kauniiksi ilmaisumuodoiksi, jotka luotiin hyvin pyhästä tilasta. Tämä planeetan pyhästä tilasta ja olemuksesi, sydämesi ja todellisen kotisi pyhästä tilasta.
 
Koti ei meidän näkemyksemme mukaan liity mitenkään siihen, missä asut ja mitä ympärilläsi tapahtuu. Koti on sisälläsi. Salli rauhan ja rakkauden astua olemukseesi ja olemuksestasi tulee upein koti, mistä voisit koskaan uneksia.
 
Kotoasi löydät todelliset ystäväsi, todelliset enkelisi ja todellisen sielusi ja henkesi. Sisältä löydät kaikki hyvät asiat elämässä, kaiken intohimon, luovuuden ja ilon. Mene kotiin, mene sisään - sinne kuulut. Mene sydämeesi ja havaitset, että maailma seuraa sinua sinne. Maailma seuraa sinua ja maailma on silloin rakastunut sinuun. Rakasta itseäsi, rakasta maailmaa ja rakasta kaikkea, mitä voit ajatella rakastavasi. Tee tämä ja sydämesi näyttää sinulle maailman, missä kannattaa elää.
 
Sinua rakastetaan, niin kuin sinä rakastat.
 
Enkelisi
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.


Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

 

 Riitta Knuuti © 2020