Avaudu sisäiselle Jumalattarelle Ruusunlumous meditaation avulla

Ruusun lumous

 

Tämän harjoituksen avulla voit tuntea itsesi kauniiksi, viehättäväksi ja vetovoimaiseksi. (Sopii myös miehille ja/tai yhdessä kumppanin kanssa tehtäväksi.)

  1. Istu tai makoile rentoutuneessa asennossa. Ympärilläsi on ihanan hiljaista ja rauhallista. Tunnet, kuinka vaaleanpunertavaa usvaa alkaa kertyä ympärillesi. Saatat myös kuulla etäistä, vienoa musiikkia jostakin kaukaisuudesta – harpun kuulaita säveliä.
  2. Tunnet kuinka joku lähestyy sinua pehmeästi ja lempeästi. Hän kutsuu sinua hiljaa nimeltä. Tämä joku seisoo nyt edessäsi: Hän on Afrodite. Katselet häntä ihaillen – ehkä näet hänen suuret, siniset silmänsä, ehkä pitkät, kiharaiset hiukset, ehkä upean vartalon kultaisissa asusteissaan. Voit myös ainoastaan keskittyä tuntemaan hänen läsnäolonsa.
  3. Afroditella on suuri vaalenpunainen ruusu kädessään. Hän tahtoo antaa sen sinulle. Se on sinun ruususi. Katsot ruusua ja se tulee yhä lähemmäksi sinua. Ruusu suurenee ja kasvaa. Pystyt erottamaan sen yksittäiset terälehdet ja sen kullankarvaisen keskustan. Ruusun terälehdet hehkuvat vaaleanpunaista ja kultaa. Afrodite ojentaa ruusun sinua kohti ja otat sen vastaan sydämeesi. Samalla Afroditen ja sinun sydämet kohtaavat: Hän lähettää sinulle kultaista valoa. Kultainen valo ympäröi sydämessäsi olevan ruusun, ja tiedät, että olet syvästi rakastettu.
  4. Sydämesi ruusu alkaa aueta lisää. Se levittää ympärilleen kultaista valoa, joka ympäröi sinut kokonaan. Tunnet olosi seesteisen rauhalliseksi ja turvalliseksi tämän lämpimän valon keskellä.
  5. Afroditella on sinulle toinenkin lahja: Hän haluaa antaa sinulle kultaisesta kankaasta tehdyn asusteen, jossa on taikavoimaa. Se on kultainen liivi tai bikinit, jotka ovat sinulle tehdyt. Voit ihailla niiden yksityiskohtia hetken ennen kuin puet ne päällesi. Ne istuvat täydellisesti ja saavat sinut tuntemaan olosi kauniiksi ja hehkuvaksi. Afrodite kertoo, että nämä taikaliivit vetävät puoleesi haluamasi kaltaista ihmissuhdetta ja suojelevat sydänsuruilta. Arkipäiväistynyttä suhdetta ne voivat viritellä uuteen roihuun. Sinä valitset, mitä asioita ja ihmisiä haluat elämääsi. Voit myös valita sen, että et tarvitse uutta ihmissuhdetta. Olet vapaa nauttimaan myös yksinolosta – suhteessa tai ilman. Taikaliivejä voit käyttää aina kuin haluat. Ne päälläsi tunnet aidon itsearvostuksen lisääntyvän: Olet kaunis, vahva ja tasapainoinen.
  6. Ruusu sydämelläsi loistaa edelleen. Nyt sen kulta-vaaleanpunainen energia ja lumoava tuoksu leviävät koko energiakenttääsi: rintoihin, kylkiin, kasvoihin, selkään, alavatsalle. Vaaleanpunaisia, huumaavan tuoksuisia ruusuja puhkeaa esiin kaikkialle ympärillesi ja päällesi. Lantion alue tulvii vaaleanpunaisia ruusuja, joissa on kullankeltainen sydän. Pyhä seksuaalisuus avautuu.
  7. Ruusuja leviää edelleen pakaroihin, reisiin ja jalkapohjiin saakka. Sydämesi ruususta alkaa levitä lisää kultaista pölyä, joka on nyt jo melkein nestemäistä ja käsin kosketeltavaa. Pöly ympäröi sinut kokonaan kaikkialta. Makaat alasti keskellä ruusumerta. Taikaliivit lojuvat vierelläsi kukkavuoteella. Sinä olet Afrodite (miehet Apollo).
  8. Tunnet olevasi ihana, täydellinen, seksikäs ja vetovoimainen. Vedät puoleesi romantiikkaa ja rakkautta sellaisessa muodossa kuin itse haluat ja toivot. Tunnet syvää täyttymystä siitä, että olet täydellisesti oma itsesi, yksin ja yhdessä toisen kanssa pyhässä sopusoinnussa ja keskellä rakkauden tuoksuvaa ruusumerta.
  9. Vähitellen alkaa kuulua jälleen harpun vienoja säveliä. Tunnet Jumalatar Afroditen lähestyvän sinua. Hänellä on sinulle viesti. Ota se vastaan sanoina, kuvina, tuoksuina tai lempeän lämpimänä energiana. Avaudu vastaanottamaan hyviä asioita elämääsi.
  10. Kun tunnet olevasi valmis, kiitä Afroditea avusta, viestistä, rakkaudesta, energiasta. Kiitä siitä, että hän auttaa sinua muistamaan, että yksi tehtävistäsi maan päällä on ilmentää täydellistä jumalallista rakkautta. Kiitä siitä, että sinulla on käytössäsi valinnan vapaus ja luomisvoima, joilla voit luoda elämääsi kaikkea sitä hyvää jota toivot: rakkautta, iloa, yltäkylläisyyttä ja syvää onnea. Kiitos, Kiitos, Kiitos.

Huom! Harjoitus puhdistaa voimakkaasti koko energiakehoa ja varsinkin sen alaosaa. Koska siellä piileskelevät meidän suurimmat energiatukoksemme ja alitajuiset motiivimme, voi tämä harjoitus nostaa niitä esiin. Mikäli huomaat itsessäsi pintaan nousevia ajatus- tai tunnetason negatiivisuuksia, voit olla kiitollinen siitä, että ne on saatu nousemaan päivänvaloon ja käsiteltäviksi, koska ne olisivat tulleet kuitenkin vastaasi ennemmin tai myöhemmin. Kohtaa nämä asiat, hyväksy ne, ja valaise anteeksiannolla ja irti päästämisellä. - Olosi kohenee ja tiedät taas päässeesi hiukkasen eteenpäin omalla tielläsi.

www.salainenmaa.fi