Elämä on Ihanaa!

 

 

Elämä on Ihanaa! Pystyn vaikka mihin! Olen runsaudensarvi, täynnä elämän rikkautta!

Olen terve, mukavasti toimeentuleva, viisas… kerta kaikkiaan onnistunut pakkaus! Näen vain hyviä mahdollisuuksia, olen niin elämänhaluinen! Tunnen hallitsevani Aikaa!

Olen kelpo ihminen ja ansaitsen arvonantoa! Olen vahva ja rohkea! Kunnioitan ja ihailen itseäni, olen sen arvoinen! Osaan ajatella selkeästi, mitä ikinä tapahtuukin!

Olen juuri sellainen kuin ajattelen olevani: siispä ajattelen itseni rikkaaksi, terveeksi ja onnelliseksi! Olen loistavassa kunnossa! Kehoni nesteet kiertävät erinomaisesti, vereni on kirkasta ja puhdasta!

Aistini toimivat tarkasti ja valppaasti, Näen kuulen haistan, maistan ja tunnen! Ruuansulatukseni on moitteeton. Se takaa, että saan ruuasta kaiken tarvitsemani. Sydämeni on terve. Maksani, sappeni, munuaiseni ja muut elimeni toimivat oivallisesti! Täytän keuhkoni: kuinka ihanalta tuntuukaan hengittää syvää!

 Lihakseni on vahvat, rentoutuneet ja joustavat! Luuni ovat voimakkaat, niveleni terveet ja liikkuvat! Nukun makeasti ja rauhallisesti! Herätessäni oloni on ihana: Elämäni muuttuu parempaan suuntaan, kun avaudun maailman rajattomille mahdollisuuksille!

 Raha tulee ja tekee pesän suojiini, nyt osaan kiittää! Kaikenlaista muutakin hyvää ohjautuu käyttööni. Toimin viisaasti ja olen tyytyväinen! Raha on mukavaa, mutta se hallitse minua! Tiedän, että kaikki tarpeeni tulevat täyttymään!

Teen työni eläytyvästi, iloisin ja kiitollisin mielin. Tiedän, että vapaaehtoinen luopuminen toimii magneetin tavoin: Vasta se, minkä päästän vapaaksi, on varmasti minun. Nyt irrotan otteeni kasvaakseni, oppiakseni luottamaan! Kun annan, saan.

Mitä kylvän, sitä niitän. Se minkä annan mielelläni ja vapaaehtoisesti, kasvaa mahtaviin mittoihin! Iloitsen antaessani, otan riemumielin vastaan! Kukaan ei voi riistää minulta Kaikkeuden lahjoja! Maailma muuttuu, liikkuu ja kulkee ohi, mutta rakkautta ja rikkautta minulla riittää!

Luovun käyttökelvottomista esineistä, oloista, ihmissuhteista. Annan anteeksi kaiken, mikä on häirinnyt mielenrauhaani. Anna anteeksi kaikille, jotka ehkä tuntevat olevansa sen tarpeessa. Kun annan anteeksi, molemmat osapuolet ovat vapaita.

 Heitän harteiltani syyttelyjen ja katkeruuden taakan. Vain minä olen vastuussa tekemisistäni. Näen hyvää kaikessa asioissa ja ihmissä. Kiitän kaikki ja kaikesta! Päivä päivältä, hetki hetkeltä elämäni sujuu aina vain paremmin! Olen matkalla menestykseen, täydelliseen tyydytykseen, herkkyyteen ja varmuuteen!

 Nauru karehtii kaikissa kudoksissani! Olen ihanan rento, autuaan vapautunut ja lämpimästi rakastettu! Elän täydesti tämän hyvän hetken! Tunnen eläväni kauneuden, rehellisyyden ja lämpimän naurun keskellä! Minulla on aikaa kaikkeen, juuri niin paljon kuin tarvitsen!

Onnen tunteeni ei riipu ulkoisista tekijöistä, se kumpuaa sisimmästäni! Tänään on onnenpäiväni. Ja huomenna, aina! me rakastamme toisiamme, elämä ja minä! Haluan elää. Elää!