Tervetuloa sivuilleni! 

Hei, olen Riitta Knuuti.

Henkilökohtaisena tavoitteenani on avata sydänkeskusta pyyteettömälle rakkaudelle, viisaudelle ja korkeimman johdatukselle, mikä on avannut minua suurempaan luovuuteen ja edistänyt intuitiotani. elämän perimmäisten kysymysten ja mysteerien  äärelle on monia polkuja, kunnioitan niitä kaikkia.

Olen perehtynyt moniin erillaisiin enegioihin ja käyttänyt niitä menestyksellisesti omassa elämässäni. Energioita voi käyttää puhdistamiseen, eheyttämiseen ja värähtelyn nostamiseen, sekä henkilökohtaisen tietoisuuden ja kasvun kohottamiseen. 

Viritykset annetaan kaukona, mutta myös henkilökohtainen opetus on mahdollista. Kurssiesitteisiin on maininittu ne Kurssit jotka vaativat henkilökohtaisen opetuksen.

 

"Jokaisella meillä on luontainen kyky parantaa ja auttaa. Jokaisella meillä on mahdollisuus avata "salainen portti" sisäiseen Jumaluuteemme"

"Kerää oma pieni ystäväjoukko ja ammentakaa itsellenne ja toisillenne Elämäniloa ja Rakkautta. Teissä on tuo kaikki tieto, mutta 1 -2 päivän kurssilla tietoisuutenne palaa entistä varmenpana. Tasapaino palautuu. "

 

Tiedustele minulta henkilökohtaisesti. Soita tai laita sähköpostia.

 

Rakkaudella

Riitta Knuuti

040 703 8681

riitta.tara@gmail.com

Skype: riitta.knuuti

 

att00011.jpg

 

 

 

 

 

 

 

"Universaali Rakkaus Avautuu" 

Riitta Knuuti © 2017